top of page
Sten med cement

Om murermester per Andersen A/S

MURERMESTER I NORDSJÆLLAND

Hvordan foregik processen sidste gang, du skulle have gang i et murerprojekt? Hvad skal der til for at gøre det hele nemmere for dig?

erhverv-restaurering-1-1024x551.jpg
Murermester Per Andersen A/S bygger på gode danske håndværkstraditioner

Vi har eksisteret i mere end 25 år, og har to generationers erfaring. Vores fokus har altid været høj kvalitet og stor kundetilfredshed, og vi sætter en ære i at gøre vores arbejde ordentligt første gang inden for tidsplanen. Vi har øje for detaljer og sørger for, at det endelige resultat bliver nøjagtig, som vores kunder ønsker det.

Hvorfor en murermester?

Der kan opstå uforudsete problemer, som en murermester ser, og kan løse. Derudover kan en murermester hjælpe dig gennem hele processen fra start til slut, og vi samler og koordinerer alle faggrupper, så dine ønsker kan blive til virkelighed. På den måde sikres du også, at arbejdet udføres ordenligt og professionelt – og dermed får du også et tilfredsstillende resultat.

Hvilke arbejdsopgaver kan murermester Per Andersen løse?
Har du brug for en murermester i Nordsjælland, er Per Andersen A/S de rette til at hjælpe dig gennem dit projekt, og gør hele processen nemmere for dig. Vi er specialister i nænsom renovering, så overlad trygt din opgave til os. Vi løser også mange andre typer opgaver. Uanset om det drejer sig om renovering af dit hus eller lejlighed, eller om du vil have en tilbygning eller blot nyt badeværelse, kan vi hjælpe dig. Her kan du se nogle eksempler på, hvilke typer opgaver vi primært arbejder med:

  • Renovering

  • Badeværelser

  • Tilbygninger

  • Reparationsarbejder

  • Tagarbejder

  • Kalkning

Er du i tvivl, om vi kan hjælpe dig med dit projekt, kan du ringe på 47 72 33 76, eller udfylde vores kontaktformular. Ønsker du at få et tilbud, kan du udfylde vores tilbudsformular, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.processen sidste gang, du skulle have gang i et murerprojekt? Hvad skal der til for at gøre det hele nemmere for dig?

Med venlig hilsen
Murermester Per Andersen A/S

bottom of page