top of page
7D0C5633-58E6-48C5-AC37-77F751822420_edi

Boligforeninger

MURERMESTER I NORDSJÆLLAND

Hvordan foregik processen sidste gang, du skulle have gang i et murerprojekt? Hvad skal der til for at gøre det hele nemmere for dig?

Facade-renovering-privat-1-1024x768.jpg
Professionel samarbejdspartner

Har du behov for en stærk samarbejdspartner til din/jeres boligforening? Så er vi det rette valg. Vi har stor erfaring med  fag- og hovedentrepriser, og løfter alle opgaver - store som små. Om det er større renoveringsprojekter eller mindre serviceopgaver, så varetager vi al kommunikation, udbedring og eventuel projektstyring for jer. Derfor behøver I kun at kommunikere med én part fra start til slut. Vi samler og koordinerer alle faggrupper, så din involvering kræver mindst muligt af dig - dog altid med løbende inddragelse. 

Murermester Per Andersen A/S bygger på gode danske håndværkstraditioner

Vi har eksisteret i mere end 30 år, og har to generationers erfaring. Vores fokus har altid været høj kvalitet og stor kundetilfredshed, og vi sætter en ære i at gøre vores arbejde ordentligt første gang inden for tidsplanen. Vi har øje for detaljer og sørger for, at det endelige resultat bliver nøjagtig, som vores kunder ønsker det.

Hvilke arbejdsopgaver kan murermester Per Andersen løse?
Har du brug for en murermester i Nordsjælland og Københavnsområdet, er Murermester Per Andersen A/S den rette samarbejdspartner til jeres boligforening. Vi hjælper dig igennem dit projekt, og gør hele processen nemmere for dig. Vi er specialister i nænsom renovering og restaurering, så overlad trygt din opgave til os. Uanset om det drejer sig om hovedrenovering af bygningerne, eller blot mindre reparationsopgaver på facade eller andet, er vi de rigtige til arbejdet.
 
Her kan du se nogle eksempler på, hvilke typer opgaver vi primært arbejder med:

  • Facaderenovering

  • Tagrenovering

  • Facadeisolering

  • Vinduesudskiftning

  • Reparationsarbejde

  • Badeværelser

Er du i tvivl, om vi kan hjælpe dig med dit projekt, kan du ringe på 47 72 33 76, eller udfylde vores kontaktformular. Ønsker du at få et tilbud, kan du udfylde vores tilbudsformular, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.processen sidste gang, du skulle have gang i et murerprojekt? Hvad skal der til for at gøre det hele nemmere for dig?

Med venlig hilsen
Murermester Per Andersen A/S

bottom of page